Biografie

Just Follow is een groep van vijf enthousiaste, no-nonsens muzikanten met een enorme ervaring op muzikaal gebied. De band bestaat al sinds 2008. In de loop der jaren zijn wisselingen geweest van oa. bassist en zangeres , maar sinds 2020 spelen we in de huidige bezetting.

We nemen je mee in een muzikale covervlucht langs diverse stijlen van muziek. Wij hebben er lol in om bekende en soms minder bekende nummers naar onze eigen smaak en uitvoering ten gehore te brengen.

De nummers die wij spelen worden in een soort van democratisch proces ingebracht. Als een nummer qua stijl of smaak niet bij de groep past, wordt ie van de lijst gehaald. Iedereen moet zich kunnen vinden in de diepere krochten van een nummer en het kunnen vertalen naar haar of zijn aandeel van het nummer.

Waarom heten we Just follow?

Tijdens het spelen van een nummer volgen we elkaar; zo kan het zijn dat een nummer een verlengde versie wordt, zonder dat het van te voren afgesproken is. We zijn zo op elkaar ingespeeld dat een blik, een gitaaraanslag, het enthousiasme van de bandleden of het publiek een reden kan zijn om een nummer ter plekke om te bouwen.